Over Tambor

Tambor Percussieschool is een kunsteducatieve organisatie die zich als muziekschool specialiseert in Percussie en Ritme uit de 4 windstreken. Aan de hand van lessen, workshops en teambuilding brengen we deze zuiderse muziekvormen met veel passie tot in België. We doen met een team van 10 enthousiaste en professionele docenten.

Lessen

Onze wekelijkse lessen zijn voor jong en oud, van beginnend trommelaar tot gedreven master. We organiseren onze lessen in cursusvorm waarbij je per semester kan inschrijven. We volgen daarbij de schoolvakanties en feestdagen, tijdens deze periodes en dagen zijn er geen lessen. Jaarlijks treden we op en voorzien we toonmomenten op het Copacobana Festival en de Gentse Feesten. Deze optredens bieden een fantastische ervaring, maar zijn ook geheel vrijblijvend. 

Workshops voor groepen

We komen naar de locatie van uw keuze voor groepen van 10 tot 300 deelnemers waarbij we voor iedereen een instrument voorzien. Voorkennis is niet vereist, plezier gegarandeerd!

Workshops voor scholen

Zuiderse ritmes tot bij u in de klas! We bezorgen de kinderen een unieke en onvergetelijke muzikale ervaring. Kijk zeker eens naar onze reeds gedane projecten op maat waarbij we schoolfeesten muzikaal gekleurd hebben, leerkrachten ritmisch opgeleid, volledige schoolgroepen workshop gegeven hebben, enz.

Teambuilding

U kan bij ons terecht voor teambuilding waarbij we uw team versterken. Of u nu op zoek bent naar een creatief idee, een leuk muzikaal moment of een professionele sessie tijdens een incentive. U bent bij ons aan het juiste adres!

Scroll to Top