Percussie teambuilding: Tambor Deluxe - Orchestra Edition

Teambuilding Deluxe: een volwaardig percussie-orkest met alle deelnemers

Teambuilding Deluxe is een uniek en tegelijkertijd ons meest uitgebreide concept wat we aanbieden. We vormen met de deelnemers een volwaardig percussie-orkest waarbij alle aspecten van een goede teambuilding aan bod komen. Met deze sessie worden de euforie en de verbondenheid van het team sterk gestimuleerd. Verwacht dat ze onder de indruk zullen zijn!

Percussie teambuilding op locatie

Ervaar de kracht van percussie onder collega’s! Met voor elke deelnemer een instrument komen wij naar uw locatie in België en Zuid-Nederland. Voor groepen van 10 tot 500 personen! Onze nadruk ligt op samenwerken, verbondheid, creativeit, non-verbale communicatie en een algemeen sterker team. Onze percussie teambuildings worden met een hoge funfactor op een ontspannen en humoristische manier begeleid door professionele docenten

Hoe verloopt een percussie teambuilding?

  • De groep wordt onderverdeeld in kleinere groepen met elk hun eigen instrumenten en elk hun professionele docent. De nodige aparte ruimtes moeten hiervoor beschikbaar zijn. Per groep voorzien we een workshop van 1u30
  • Na een pauze worden de groepen samengebracht en creëren we een spectaculair geheel. Hiervoor moet een voldoende grote ruimte voorzien zijn. Voor dit samenspel voorzien we 45 minuten.
  • Locaties waar we dit reeds deden: business centra, voetbalstadion, concertzaal, cultureel centrum
  • Voorkennis of ervaring zijn niet vereist. De deelnemers zullen meer bereiken dan wat ze op voorhand kunnen inschatten en zichzelf overtreffen!
Scroll to Top