Workshops op locatie

We komen met alle percussie-instrumenten naar uw locatie en creëren meteen een muzikale en feestelijke sfeer. Voorkennis is niet vereist, want door onze ervaring en begeleiding is de groep er snel mee weg. Onze workshops kunnen voor zowel volwassenen en kinderen als in gemengde groep. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, communie- of lentefeest, verjaardag, festivals, voor het versterken van de teamgeest tussen collega’s, of voor het gewoon ontspannen muziek maken in groep. Met elke workshop brengen we een swingend samenspel en een onvergetelijke muzikale beleving!

Djembe

Djembe is nog steeds terecht één van de meest populaire percussie-instrumenten. Al bij de eerste ritmes kan je het muzikale samenspel voelen, en ervaar je het voldane en energieke gevoel zo typisch aan djembe spelen. Djembe is ideaal om je hoofd leeg te maken, om je fysiek uit te leven, of om je te verdiepen in de tradities van de West-Afrikaanse percussie.

Aantal: Max. 150 deelnemers

Duur: Standaard 1u30 – Mogelijk voor 30 minuten (powerworkshop), 1u, 2u of meerdere workshops na elkaar

Eco- en Afvalpercussie

Tijdens deze workshop maken we muziek met dagdagelijkse voorwerpen. Je zal versteld staan van het aantal klanken dat we halen uit emmers, oude pannen of ander gereedschap.  Wij voorzien een aantal ‘instrumenten’, of je kan zelf huis-tuin-en-keukengerief meebrengen. We recycleren jouw oude objecten graag tot percussie-instrumenten. Inspiratie vinden we bij percussiegroepen zoals ‘Stomp’ en ‘Mayumana’. 

Aantal: Max. 80 deelnemers.

Duur: Standaard 1u30

Braziliaanse percussie

Maak kennis met de repinique, de caixa, de agogo’s, de surdo’s, de tamborim, chocalho en de timba! In deze workshop gaan we aan de slag met 8 verschillende Braziliaanse percussie-instrumenten. 

Aantal: Max. 40 deelnemers

Duur: Standaard 2u

Wereldpercussie

We combineren muziek en percussie-instrumenten uit de vier windstreken tot één kleurrijk en dansbaar geheel. Deze workshop biedt de creativiteit en het muzikaal plezier alle kansen. 

Aantal: Max. 200 deelnemers

Duur: Standaard 2u

Stem & Ritme

In deze workshop maken we muziek en ritme met ons eigen instrument, de stem. Je hoeft hiervoor niet te kunnen zingen en deelnemers kunnen ontspannen in hun ‘comfortzone’ blijven. Met een swingend geheel dat aanzet tot dansen als resultaat.

Aantal: Max. 100 deelnemers

Duur: Standaard 2u

Bodypercussie

Ga aan de slag met het instrument dat iedereen altijd bij zich heeft, ons eigen lichaam. Deze workshop biedt een combinatie van muziek en dans. 

Aantal: Max. 250 deelnemers.

Duur: Standaard 1u